اصل اول: نور خوب حیاتی است
بعلت کوچک‌تر بودن لنز و حسگر در دوربین گوشی‌های هوشمند، این دوربین ها ننیازمند نورپردازی بهتری هستند. 
اصل دوم: ثابت بمانید
برای اجتناب از تصاویر ناموزون و تار، بهترین کار این است که تلفن خود را در هنگام ضبط تصاویر تا حد امکان ثابت نگه ‌دارید. از هر دو دست برای نگه داشتن گوشی استفاده کنید و تا جایی که ممکن است آن را به بدن خود نزدیک نگه دارید. هرچند این کار در تصویر برداری های طولانی‌تر ممکن است خسته کننده باشد و نیاز به روش‌های دیگر مانند استفاده از سه‌پایه برای نگه‌داشتن گوشی باشد.   
اصل سوم: صدا به اندازه تصویر مهم است
یک ویدیو خوب با صدای بد، هیچ فایده ای ندارد، مگر آنکه بخواهید صدای جداگانه‌ای روی آن بگذارید. متاسفانه بیشتر (نه همه) میکروفون‌های توکار در تلفن‌های هوشمند از کیفیت خوبی برخودار نیستند و در محل نادرست تعبیه شده اند. بهمین دلیل بسادگی صدای باد و یا سروصدای محیطی را به خود جذب می‌کنند که باعث نامفهوم شدن صدای اصلی می‌شود. 
ویرایش صدا در مراحل بعدی برای حذف نویز تقریبا غیرممکن است. توصیه می‌شود که ویدیوی خود را در یک محیط آرام، ترجیحا در فضاهای بسته و با سروصدای محیطی کمتر ضبط کنید. ویدیوهای حرفه‌ای بسیاری با استفاده از موبایل ضبط شده و می‌شود اما تقریبا در همه موارد در ضبط صدا از یک دستگاه ضبط جداگانه استفاده می‌شود. چنانچه امکان استفاده از دستگاه ضبط صدای جداگانه ندارید تا حدامکان به منبع صدا نزدیک شوید. بعنوان یک راهکار ساده سعی کنید با استفاده از دست خود اطراف میکروفون را بپوشانید (البته نه کاملا) تا صداهای ناخواسته کاهش یابند. 
اصل چهارم: به موضوع فیلم‌برداری نزدیک شوید
نزدیک بودن به موضوع اصلی فیلم‌برداری تضمین کننده کیفیت بهتر تصویر، نویز دیجیتال کمتر و تمرکز بهتر در ویدیوی شما خواهد بود، زیرا اکثر تلفن‌های هوشمند از زوم دیجیتال بجای زوم اپتیکال استفاده می‌کنند. چنانچه می‌خواهید از یک موضوع بسیار کوچک و با جزئیات فراوان فیلمبرداری کنید و نیاز به زوم بسیار بالا دارید، بهتر است از لنزهای ماکرو گیره‌ای (clip-on macro lenses) مخصوص موبایل استفاده کنید. 
اصل پنجم: دچار سندروم فیلمبرداری عمودی نشوید
در فیلمبرداری با موبایل، حتما حتما حتما گوشی را در وضعیت افقی نگه دارید. با این روش ویدیوی ضبط شده در سایر نمایشگرها (مثل تلویزیون یا صفحه نمایش کامپیوترها) به خوبی دیده خواهد شد.
اصل ششم: با استفاده از اپ‌های موبایل کیفیت ویدیو را بهبود دهید
اپ‌های موبایل جالبی وجود دارند که می‌توانند به شما در تهیه ویدیوهای بهتر و کیفیت حرفه‌ای‌تر کمک کنند.  هرچند نسخه های مختلفی از این اپ‌ها بصورت مجانی وجود دارند، اما سرمایه‌گذاری در خریدن اپ مناسب می‌تواند به کیفیت بهتر و کسب درآمد بالاتر کمک کند.
اصل هفتم: آمادگی قبلی داشته باشید
قبل از شروع فیلمبرداری از آماده بودن همه موارد مورد نیاز شامل: ابزارها، لوازم، متن دیالوگ ها، هنرپیشگان و محل فیلمبرداری، اطمینان حاصل نمایید. ضمنا تنظیمات تلفن خود را بررسی نمایید که در بهترین وضعیت باشد و فضای حافظه کافی برای ضبط فیلم ها داشته باشد. دقت کنید که فیلم های HD که فیلم های با کیفیت بالا هستند، حجم بالایی دارند و بسرعت باطری تلفن را خالی می‌کنند.‌ 

https://vtrep.com/7-ways-get-professional-quality-video-smartphone/


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : استفاده ,کیفیت ,صدای ,فیلمبرداری ,موبایل ,می‌شود ,حتما حتما ,کیفیت بهتر ,سروصدای محیطی ,تلفن‌های هوشمند ,استفاده کنید
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پایگاه تحلیلی خبری استانی تماشاکده داروخانه اینترنتی کوکاکولا فلزیاب پویان Vincent آزمون دکتری گروه علوم انسانی هر آنچه که باید راجع به خانه بدانید دانلود آهنگ با لینک مستقیم